تولید مرکبات در سراسر جهان گسترده است. بهبود تولید عمدتاً به دلیل رشد زمین های زیر کشت لیمو ترش سه فصل است. طبق آمار فائو، در سال 2004، بیش از 140 کشور مرکبات تولید کردند.
با این حال، بخش عمده ای از تولید در نیمکره شمالی متمرکز است و حدود 70 درصد از کل تولید لیمو خشک ورقه ای را تشکیل می دهد.
در تونس، سطح زیر کشت مرکبات به 22000 هکتار، معادل 0.4 درصد از سطح کشاورزی رسید. نرخ رشد کاشت در مقایسه با سرشماری سال 1999 به 26 درصد رسید.
ارزش تولید ملی مرکبات 125 میلیون دینار یا 3 درصد تولید ناخالص داخلی برآورد شده است. مرکبات تامین کننده بازار داخلی در ماه های سال.
آنها همچنین عمدتاً به فرانسه صادر می شوند و به تونس اجازه می دهد تا از طریق واریته مالتی که بیشترین تقاضا برای صادرات را دارد، 22 میلیون دینار درآمد ایجاد کند.
Nabeul یک منطقه کشاورزی است که پایتخت مرکبات نیز نامیده می شود. سه چهارم تولید ملی را تولید می کند و 72 درصد از کل زمین های کشاورزی را به این فعالیت اختصاص می دهد که از اهمیت بالایی برخوردار است.
به ویژه منجر به برگزاری کارگاه ها و نشست های علمی برای ارتقای این بخش شد. البته لازم به ذکر است که پرتقال مقام اول را در صادرات مرکبات و سپس لیمو ترش صادراتی به خود اختصاص داده است.
این مورد آخر سزاوار توجه بیشتر به منظور حفظ و ارتقای جایگاهی است که شروع به اشغال آن در بازار بین المللی کرده است.
تلاش برای توسعه بخش از طریق استراتژی های اتخاذ شده از زمان استقلال منجر به افزایش تولید تجاری و بهبود کیفیت آن برای پاسخگویی به بازار محلی به عنوان جهانی شده است.
رویکرد کیفیت اتخاذ شده توسط تولید کننده تونسی با اجرای تکنیک های کشت مناسب آغاز می شود. ارزیابی کیفیت با برداشت میوه با چیدن رسیده به انبار آغاز می شود.
فرآوری مرکبات در تونس بسیار محدود است، عمدتاً به تولید آب لیمو ترش خشک شیرازی ، ساخت مارمالاد و افزایش تولید مشترک از طریق استخراج اسانس از تقطیر گل ها و تولید پوسته پودری مربوط می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.