ویژگی های عسل طبیعی

عسل یک مایع بسیار غنی، شیرین، چسبنده و طلایی است که از شهد گل ها ساخته می شود. عسل طبیعی گشنیز شیرینی طبیعی آن که دارای فواید سلامتی است، آن را به یک جایگزین مناسب برای شکر سفید تبدیل کرده است.
شهد که اغلب به عنوان “نوشیدنی خدایان” نامیده می شود، توسط زنبورهای عسل هیمنوپتران جمع آوری می شود و برای استفاده به عنوان غذا جمع آوری، تغییر یافته و در لانه زنبوری ذخیره می شود.
باید گفت عسل طبیعی بدون موم که اغلب به عنوان یک عامل تغذیه ای و جزء مهم داروهای گیاهی استفاده می شود، از ۲۵۰۰ سال گذشته در سطح جهانی هم به عنوان دارو و هم به عنوان غذا استفاده می شود.
خلوص و کارایی آن را می توان از تجویز رایج آن در نوزادان و کودکان در مراحل مختلف رشد سنجید.
عسل
مطالعات بیوشیمیایی وجود حدود 400 ترکیب در عسل طبیعی زرشک یعنی قندهای مخلوط (گلوکز 31٪، فروکتوز 38٪ و کمتر از 5٪ ساکارز)، بیش از 20٪ آب و 0.08٪ اسیدهای خاص با 0.18٪ وجود دارد.
از سایر مواد معدنی و آنزیم های متعدد، اسیدهای فنولیک، اسیدهای آمینه فلاونوئیدها، پروتئین های مختلف و غیره.
نابرابری در ظاهر و احتمالا طعم آن به منشاء بیولوژیکی مختلف عسل اشترانکوه نسبت داده می شود، اما اجزای اساسی ضروری برای ارزش غذایی آن، مانند گلوکز، فروکتوز و 25 الیگوساکا سواری دیگر، تا حد زیادی بدون تغییر باقی می مانند.
  • منابع:
    1. Medicinal uses of honey: a review on its benefits to human health
  • تبلیغات: 
    1. درب برقی که با سیم مفتول انسان را دور می کند!
    2. پارچه رومبلی که از خود آتش تولید می کند!
    3. راز شگفت انگیز در مورد جانوران!
    4. با خوردن روزانه 3 قاشق رب لاغر شوید!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.