نوعی از بادام زمینی که زود تر در معده تجزیه می شود

مصرف بادام زمینی در سرتاسر جهان به نسبت زیادی متفاوت است، از این رو محصولات تجاری نیز متنوع و به طور کلی محلی هستند.
بادام زمینی به محصولات مختلفی مانند بادام زمینی بو داده، کره بادام زمینی، روغن بادام زمینی، خمیر بادام زمینی، سس بادام زمینی، نوشیدنی بادام زمینی، تنقلات بادام زمینی و آنالوگ پنیر بادام زمینی تبدیل شده است.
بادام زمینی خام در سراسر جهان مصرف می شود. بادام زمینی بو داده شده با حرارت دادن بادام زمینی تا دمای 180 درجه سانتیگراد برای حدود 12 تا 15 دقیقه یا در دمای 160 درجه سانتیگراد برای 40 تا 60 دقیقه بسته به رطوبت پردازش می شود.
تأثیر جوشاندن، برشته کردن و سرخ کردن بر هضم بادام زمینی اصفهان در محیط شبیه‌سازی شده معده مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان می‌دهد که فرآوری تجزیه معده بادام زمینی را بهبود می‌بخشد و سرعت تجزیه به ترتیب بادام زمینی سرخ شده > برشته > آب پز > خام بود.
بادام
 اثر افزودن پوست بادام زمینی سفید به کره بادام زمینی بر محتوای آنتی اکسیدانی و فنلی کل توسط ما و همکاران (2014) مورد بررسی قرار گرفت.
آنها افزایش قابل توجهی در فیبر، فنول ها و محتوای آنتی اکسیدانی کره تهیه شده مشاهده کردند. روغن بادام زمینی با روش های مختلف استخراج به دست می آید و عمدتاً در شبه قاره آسیا به ویژه هند مصرف می شود.
حداکثر مقدار تولید بادام زمینی در سراسر جهان برای تولید روغن استفاده می شود. تولید جهانی روغن بادام زمینی از 4.53 میلیون تن در سال 2000 به 4.91 در سال 2010 افزایش یافته است.
انتظار می رود که تولیدکنندگان تقریباً 75 درصد از روغن از بادام زمینی آستانه جهان را تشکیل دهند.
  • منابع:
    1. Peanuts as functional food: A review
  • تبلیغات: 
    1. بهترین روش برای ثروتمند شدن در دنیای مجازی
    2. با خامه معجون ضدپیری بسازید
    3. ایده های آسان برای کسب ثروت در منزل
    4. با یک چشم بهم زدن موفقیت را مزه کنید!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.