پیشگیری و اطفاء حریق و جذب CO2 در گود معدن زغال سنگ مستلزم حمل مداوم CO2 مایع در خطوط لوله با اختلاف ارتفاع زیاد است.
با این حال، تغییر دما و فشار CO2 مایع در خطوط لوله آب آهنی با اختلاف ارتفاع زیاد هنوز نامشخص است، که مانع طراحی سیستم حمل و نقل خط لوله CO2 مایع میشود.
تأثیر قطر لوله و پارامترهای ورودی بر تغییرات دما و فشار CO2 مایع در طول خط لوله عمودی 1000 متری در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعه نشان داد که برای هر قطر خط لوله در نظر گرفته شده، محدوده ای از دبی وجود دارد که در آن شرایط جریان ایمن می تواند تضمین شود، که در آن هیچ انتقال فازی در طول خط لوله رخ نمی دهد.
هنگامی که جریان انتقال بزرگتر از حداکثر جریان حد باشد، انتقال فاز به طور چشمگیری رخ می دهد که منجر به افت ناگهانی دما و فشار می شود. هنگامی که نرخ جریان انتقال کمتر از حداقل نرخ جریان حدی باشد، انتقال فاز CO2 به آرامی در طول خط لوله رخ می دهد.
با توجه به نیاز پیشگیری و خاموش کردن آتش زیرزمینی برای انتقال سرعت جریان و هزینه اقتصادی سیستم خط لوله، قطر بهینه 32 میلی متر است و محدوده جریان ایمن حمل و نقل مربوطه 507-13826 کیلوگرم در ساعت است.
علاوه بر این، هنگامی که فشار ورودی ثابت است، اگر دمای ورودی بیش از حد بالا باشد، انتقال فاز CO2 به طور چشمگیری در ورودی رخ می دهد.
برای یک لوله عمودی 1000 متری با قطر 32 میلی متر، زمانی که فشار ورودی 14 بار، 16 بار، 18 بار، 20 بار، 22 بار، 24 بار باشد، حداکثر دمای مجاز ورودی مربوطه 30- درجه سانتیگراد، 26- درجه است.
C، -23 درجه سانتیگراد، -19 درجه سانتیگراد، -16 درجه سانتیگراد و -13 درجه سانتیگراد، به ترتیب. این تحقیق راهنمایی قابل توجهی برای طرح حمل و نقل ایمنی CO2 مایع از سطح معدن زغال سنگ به زیرزمین دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.