آبیاری کمی برای برآوردن نیاز آبی محصول در طول زمستان مورد نیاز است. اندازهگیریهای بعدی جریان شیره در درختان کامل همراه با دادههای میکرولایزیمتر خاک در طول زمستان نیز تأیید کرد که تنها حدود 40 درصد از تعرق مرجع بود.
زیتون درجه یک طارم از بهترین چاشنی ها برای غذا محسوب می شود.
اگر چه حداکثر دمای روزانه اغلب حدود 20 درجه سانتیگراد بود، تعرق در واحد سطح برگ زمانی که دمای متوسط روزانه زیر 13 درجه سانتیگراد بود حداقل بود (روسو و همکاران، 2009)، وضعیتی که اغلب در طول جولای تا آگوست به دلیل دمای پایین شب مشاهده می شود.
زمانی که دوره کم آبیاری از اوایل زمستان تا اواسط بهار (یعنی اواسط ژوئن تا اکتبر) تمدید شد، کاهش قابل توجهی در سطوح رنگدانه فتوسنتزی و نرخ خالص فتوسنتزی مشاهده شد.
درختان تحت کم آبیاری متوسط و شدید کم آبیاری رشد کردند. رشد شاخه رویشی از اواخر زمستان شروع شد و با کم آبیاری به طور قابل توجهی کاهش یافت.
گلدهی نیز در درختانی که آبیاری دریافت نکردند به تاخیر افتاد. این تاخیر و همچنین کاهش شدت گلدهی، در نهایت باعث کاهش عملکرد روغن در تیمارهای تحت تنش آبی متوسط یا شدید در مقایسه با تیمارهای با آبیاری خوب شد.
پاسخ های بیشتر به کم آبیاری در پیرانتوزی و همکاران نسبت به احتمال زیاد با طول دوره کسری توضیح داده می شوند.
هنگامی که تأثیر دسترسی به آب در چهار دوره تقسیم شد، کمبود آب در طول خواب زمستانی بر پارامترهای گلدهی یا میوه دهی تأثیری نداشت.
اما کمبود در طول رشد گل آذین بسیاری از صفات مختلف گلدهی و رشد تخمک را کاهش داد. بنابراین، به نظر می رسد که کمبود آب کوتاه و خفیف در طول دوره خواب زمستانی سردتر ممکن است تاثیر زیادی بر پاسخ های تولید مثلی نداشته باشد، اما تشدید کمبود آب از اواخر پاییز تا اواسط بهار از جمله خواب زمستانی، تمایز گل ها.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.