ریختن پودر پیاز روی زخم موجب ترمیم پوست می شود

کورستین، که اغلب در پودرهایی مانند پودر پیاز یافت می شود، به طور گسترده ای دارای فعالیت های بیولوژیکی مانند کاهش چربی احشایی است.

بنابراین، ما این مطالعه تصادفی دوسوکور با گروه موازی کنترل شده با دارونما را انجام دادیم و اثرات مصرف روزانه پودر پیاز غنی از کورستین را بر روی چربی احشایی به مدت 12 هفته تجزیه و تحلیل کردیم.

هفتاد فرد سالم ژاپنی که شاخص توده بدنی آنها ≥23 و کمتر از 30 بود، انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه پودر پیاز غنی از کوئرستین یا گروه دارونما قرار گرفتند.

افراد به مدت 12 هفته روزانه 9 گرم پودر پیاز مصرف کردند. ما مصاحبه های پزشکی، آزمایش های خونی و بیولوژیکی انجام دادیم. ترکیب بدن و علائم حیاتی اندازه گیری شده؛ و پرسشنامه بسامد غذا در هفته های 0، 4، 8 و 12 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

ناحیه چربی شکم با استفاده از اسکن توموگرافی کامپیوتری در هفته های 0 و 12 اندازه گیری شد. هیچ تفاوت معنی داری در ناحیه چربی احشایی بین دو گروه مشاهده نشد.

پودر

با این حال، در افرادی که کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا کمتر بود، VFA در گروه پیاز غنی از کورستین به طور قابل توجهی کمتر بود. علاوه بر این، آلانین آمینوترانسفراز در گروه پودر پیاز غنی از کورستین به طور قابل توجهی کمتر از گروه دارونما بود.

بنابراین، نتایج نشان می دهد که پیاز غنی از کورستین ممکن است برای جلوگیری از چاقی و بهبود عملکرد کبد مفید باشد. بر اساس گزارش بررسی ملی سلامت و تغذیه در سال 2016 وزارت بهداشت، کار و رفاه ژاپن، نسبت جمعیت بالای 20 ساله مشکوک به چاقی چربی احشایی 29.9 درصد برای مردان و 14.4 درصد برای زنان است.

چربی احشایی نسبت به چربی زیر جلدی، سنتز و فعالیت تجزیه چربی بالاتری دارد و در طول روزه داری، چربی احشایی اسیدهای چرب آزاد و گلیسرول را که در نتیجه تجزیه تری گلیسیریدها تشکیل می شوند، از طریق ورید باب به کبد می رساند.

تصور می‌شود که این جریان بیش از حد اسیدهای چرب آزاد و گلیسرول به کبد باعث مقاومت به انسولین می‌شود که به نوبه خود منجر به متابولیسم غیرطبیعی گلوکز، متابولیسم غیرطبیعی لیپید و فشار خون بالا می‌شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.