خواص دارویی و ارزش غذایی خرما

خرما یکی از قدیمی ترین میوه های است که توسط انسان کشت شده است. در روایات عامیانه، میوه‌های خرما زمانی که به تنهایی یا همراه با گیاهان دیگر مصرف می‌شوند دارای خواص دارویی زیادی هستند.
اگرچه خرمای مضافتی 8 کیلویی به عنوان غذای اصلی میلیون ها نفر در سراسر جهان برای چندین قرن مورد استفاده قرار می گیرد.
مطالعات در مورد فواید سلامتی ناکافی است و به سختی توسط متخصصان بهداشت و عموم مردم به عنوان یک غذای سالم شناخته می شود.
در سال‌های اخیر، افزایش علاقه به فواید سلامتی متعدد خرما مرداسنگ بندرعباس منجر به بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی و همچنین شناسایی و تعیین کمیت کلاس‌های مختلف مواد شیمیایی گیاهی شده است.
خرما
بر اساس اسناد موجود در ادبیات در مورد ترکیبات تغذیه‌ای و فیتوشیمیایی، آشکار است که میوه‌های خرما بسیار مغذی هستند و ممکن است چندین فواید بالقوه برای سلامتی داشته باشند.
اگرچه خرما قندی است، اما بسیاری از انواع خرما کبکاب دارای رژیم غذایی با GI پایین هستند و این عقیده را که خرما شبیه آب نبات است و مصرف منظم آن باعث ایجاد بیماری های مزمن می شود را رد می کند.
تحقیقات بیشتر در این زمینه‌ها می‌تواند تأثیرات مفید، مکانیسم‌های اعمال آن را تأیید کند و به‌عنوان یک غذای دارویی بالقوه برای انسان‌ها در سراسر جهان کاملاً قدردانی شود.
بنابراین، در این بررسی، ترکیبات فیتوشیمیایی، اهمیت تغذیه‌ای و فواید بالقوه مصرف خرما مضافتی را برای سلامتی خلاصه می‌کنیم.
این محصول پتانسیل بزرگ آن را به‌عنوان یک غذای دارویی برای تعدادی از بیماری‌های ایجادکننده انسان مورد بحث قرار می‌دهیم.
  • منابع:
    1. Date Fruits (Phoenix dactylifera Linn): An Emerging Medicinal Food
  • تبلیغات: 
    1. تولید سوسیس های رژیمی با استفاده از رب گوجه!
    2. هواکش قوی که کل وسایل را بهم ریخت!
    3. پارچه مبلی که با نشستن بر روی آن رنگ عوض می کند!
    4. با کمک سیم مفتول می توان شاتل فضایی ساخت

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.