عسل طبیعی به طور کلی از شهد ساخته می شود که در آن مایع شیرین موجود در تاج گل وجود دارد که می تواند توسط زنبورها یا زنبورها جذب شود و سپس جمع آوری و در کندو ذخیره می شود تا به منبع اصلی غذا برای آنها تبدیل شود.
زنبورها با جویدن چندباره ساکاریدها را تا نیمه هضم به عسل گون خالص تبدیل می کنند. اما این فرآیند به یکباره انجام نمی شود، پس از جویدن ساکارید هنوز به صورت مایع است و همچنان حاوی مقدار زیادی آب است.
بنابراین فرآیند بعدی تبخیر تا حد امکان و تبدیل با آنزیم ها است. این کار توسط زنبورها به عنوان پشتیبان در زمستان یا زمانی که غذا کمیاب است انجام می شود.
عسل می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. عسل می تواند به کاهش فشار خون کمک کند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است. محتوای آنتی اکسیدانی موجود در عسل می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.
عسل می تواند به تغییر سطح کلسترول کمک کند. سطوح بالای کلسترول LDL می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. تجمع چربی در رگ ها می تواند باعث حمله قلبی و سکته شود.
چندین مطالعه نشان داده اند که عسل می تواند سطح کلسترول خون را بهبود بخشد. عسل می تواند کلسترول تام و کلسترول LDL را کاهش داده و سطح کلسترول HDL را افزایش دهد. عسل می تواند به کاهش سطح تری گلیسیرید در خون کمک کند.
تری گلیسیرید یکی از عواملی است که می تواند خطر اصلی بیماری قلبی را افزایش دهد. با مصرف غذاهایی که قند و کربوهیدرات های تصفیه شده بالایی دارند، سطح تری گلیسیرید می تواند افزایش یابد.
چندین مطالعه نشان داده اند که بین مصرف منظم عسل رابطه وجود دارد و می تواند به کاهش سطح تری گلیسیرید در خون کمک کند. آنتی اکسیدان های موجود در عسل می تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند.
عسل دارای محتوای بالایی از فنل ها و سایر ترکیبات آنتی اکسیدانی است. این ترکیبات می توانند شریان های قلب را گشاد کنند، جریان خون را به قلب افزایش دهند و از لخته شدن خون که می تواند باعث حملات قلبی و سکته مغزی شود، جلوگیری می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.