از عصاره قهوه اسپرسو کیلویی به عنوان خوشبو کننده استفاده می کنند

متاآنالیزها زمانی که ترکیبی از خطرات نسبی، نسبت شانس، نرخ نسبی یا نسبت خطر را از مطالعاتی که قرار گرفتن در معرض یکسان را با پیامد سلامتی مشابه مقایسه می‌کردند، ادغام کردند، گنجانده شدند.

اگر قرار گرفتن در معرض قهوه اسپرسو کیلویی در هر جمعیت بزرگسالی از هر قومیت یا جنسیت در همه کشورها و در همه محیط‌ها باشد، مقالات شامل می‌شد.

شرکت‌کنندگان می‌توانند سالم باشند یا بیماری‌های قبلی داشته باشند، باردار باشند، و قهوه‌خوران معمولی یا غیرعادی باشند. مقالات همچنین زمانی که قرار گرفتن در معرض قهوه کل یا قهوه به وضعیت کافئین و بدون کافئین جدا شده بود، گنجانده شدند.

ما متاآنالیز قرار گرفتن در معرض کل کافئین و پیامدهای سلامتی را حذف کردیم، مگر اینکه بتوانیم قرار گرفتن در معرض کافئین را از قهوه جدا از تجزیه و تحلیل زیرگروه استخراج کنیم.

ما از طبقه‌بندی گروه کاری GRADE (درجه‌بندی توصیه‌ها، ارزیابی، توسعه و ارزیابی) برای ارزیابی کیفیت شواهد برای هر نتیجه موجود در بررسی چتر استفاده کردیم.

رویکرد GRADE شواهد حاصل از بررسی‌های سیستماتیک و متاآنالیزها را به «بالا، کیفیت «متوسط»، «کم» یا «بسیار پایین». طراحی مطالعه کیفیت پایه شواهد را دیکته می کند.

اما عوامل دیگر می توانند سطح کیفیت را کاهش یا افزایش دهند. به عنوان مثال، ناهمگونی غیرقابل توضیح یا احتمال بالای سوگیری انتشار می‌تواند کیفیت شواهد را کاهش دهد و شدت اثر یا گرادیان دوز-پاسخ می‌تواند آن را افزایش دهد.

ما هر متاآنالیز را با استفاده از مدل اثرات تصادفی و Laird، که واریانس بین مطالعات و درون مطالعات را در نظر می‌گیرد، مجدداً تحلیل کردیم.

ما این کار را از طریق استخراج داده‌های مواجهه و پیامد، همانطور که در هر مقاله متاآنالیز منتشر شده بود، انجام دادیم، زمانی که اینها در دسترس بودند. با جزئیات کافی ما مقالات مطالعه اولیه موجود در هر متاآنالیز را بررسی نکردیم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.